Over ons

Over ons

We bestaan uit een klein hecht team van momenteel 11 professionals. Het merendeel werkt in de uitvoering, binnen werken de calculator/werkvoorbereider, secretariaat/administratie en marketing/HRM.

Het bouwen van schanskorven is een waar vak. Technisch inzicht en hard werken is een vereiste, maar passie vinden wij net zo belangrijk! Gelukkig ontbreekt het daar bij onze jongens niet aan. We hebben bij Nautilus bijna geen verloop van personeel, de mensen waarmee we werken zijn zeer loyaal!

Wij zijn al actief sinds 1995.

Doel

Building with nature, daar ligt wat ons betreft de toekomst. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij streven ernaar om in onze bedrijfsvoering, productontwikkeling en uitvoering zo duurzaam mogelijk te zijn. D.w.z. milieuvriendelijk, sociaal verantwoord (SROI) en economisch efficiënt.

Ook met onze schanskorven voorzien we op die manier in de steeds groeiende vraag naar eco-civiele toepassingen. Deze producten zijn functioneel, hebben een lange levensduur én behoeven nagenoeg geen onderhoud.

Meedenken

Onze kracht ligt bij het ontwikkelen van totaaloplossingen. Het innoveren, het brainstormen vooraf, het ontwerpen, het bouwen, het in situ aanpassen wanneer noodzakelijk en de eventuele nazorg. Snel schakelen, flexibel en service gericht.

Geen constructie is ons te gek, we zullen je altijd voorzien van een eerlijk antwoord en meedenken van tekentafel tot oplevering.

Dat zijn wij.